panda Pow

Uih deui
panda Pow

Sakali hiji satwa langka, kiwari Pandas geus ditempatkeun kaluar asup kana ieu kategori. Kudos ka aktivis jeung Pamaréntahan Cina anu nyandak misi ieu kana leungeun maranéhna sarta masihan dunya ieu spésiés lucu.

Diideuan ku ieu mahluk Hideung Putih, 'Kilat Box’ brings ka anjeun teh liang duit nyata pangalusna!

Ieu hiji kaulinan nu panggampangna tur ramah. Aya kejutan anu tetep muncul dina kaulinan ti jaman ka jaman! Gunana pikeun nyebut, kaulinan mawa alam ramah of pandas!

panda Pow – Naon di toko?

Play Now

  • kasang tukang:

Dilengkepan candi jeung ornamén Cina, ieu liang duit nyata pangalusna. tukang katutupan di warna beureum kalawan rupa ukiran kawas desain méré éfék karajaan.

  • Reels:

The reels nu ditutupan ku bamboos handap anu tempatna di tombol paréntah.

The spinners kudu néangan hal di handap ieu:

  • Ujang Bulan ti 0.01 ka 40 sks per spin jeung ku kituna éta rada-kantong ramah.
  • 25 paylines game geus ditangtukeun.
  • Ketersediaan mode autoplay nu ngidinan hiji ka tempat nu wager sarua sababaraha kali salami hiji kahayang.
  • Ieu kaulinan nawarkeun anjeun skor beuki loba leutik hadiah gampang, nu mangrupa icing on jajan!
  • Aya charms untung ogé pikeun maksimum x500! leuwih Lucky! janten Siap!!!

liang duit nyata pangalusna

bonus Panda Pow

Aya sababaraha ciri husus dina ieu liang duit nyata pangalusna Kaulinan anu diperlukeun bisa nempo keur nganiaya sahiji hadiah badag!!

Spinners Anjeun kudu nyimpen panon anjeun lega kabuka pikeun fitur husus misalna bisa muncul iraha!!

Slot pitur ngajajah

SPINS FREE:

Fitur spin bébas tina liang duit nyata pangalusna pisan seru.

Iraha éta reels némbongkeun panda di aranjeunna, eta nunjukkeun yén panda nu bisa ngarobah ikon simbol lianna dina reels (i.e. akting salaku simbol liar).

Locating sapertos 5 pandas dina waktos anu sareng ngabalukarkeun Muka konci tina 'Spin Free’ hal nu husus.

Hiji bisa meunang upto 20 bébas kaulinan dina hiji waktu.

pandas tambahan liar nyieun appearances maranéhanana salila ieu waktos Spin Free. Iwal on reel 1 jeung 5, ieu ikon emas bisa muncul mana jeung ningkatkeun Chances anjeun nganiaya hiji hadiah tunai!

bonus Ieu bisa retriggered saloba kali minangka salah manggih cukup panda scatters dina reels.

Sababaraha Kecap Final

Play Now

Ieu bisa dianggap keur beginners sakumaha eta mawa fitur pisan gampang tur ramah sareng eta.

Disumputkeun hadiah tunai mangrupa fitur seru game ieu.

Fitur unik tina uniting lambang liar sarta paburencay di handapeun hiji payung ngajadikeun kaulinan metot. Ieu pasti liang duit nyata pangalusna kasadia.

Anu bakal boga pikiran yén Hideung Putih sato bisa ngakibatkeun misalna hiji pangalaman warni?