Wizard of Oz - Jalan mun Empang Kota

Uih deui
Wizard of Oz - Jalan mun Empang Kota

Wizard of Oz - Jalan mun Empang Kota nyaeta euweuh deposit spins bébas Kaulinan kalawan tema unik dumasar kana asli 1939 Pilem blockbuster kalawan judul sarua. dongeng themed slot game ieu tilu reels kalawan salapan cara alungan aktif meunang ti. The reels diatur ku tukang endah geulis tina jalan bata konéng kawentar ngarah ka Empang Kota hébat. Anjeun tiasa daptar ka sababaraha musik riang dicokot tina skor pilem aslina. Kaulinan nawarkeun lalampahan warni tur Dongeng tina hiji gadis ngora Dorothy na quest dirina pikeun manggihan wizard hébat. Kaulinan ngabogaan wates tohan of 35p mun £ 70 tiap spin.

Ngeunaan pamekar ti Wizard of Oz - Jalan mun Empang Kota

ieu éndah euweuh deposit spins bébas slot kaulinan dumasar kana hiji pilem dongeng populer dijieun ku Pramudya. Kalawan leuwih dua puluh tina pangalaman vast tur leuwih 250 kaulinan dijieun jadi jauh, Jumlah maranéhanana ngan tumuwuh badag unggal bulan. Aranjeunna ayeuna tina luhureun sapuluh pamekar ngarah di dunya.

mobile Kasino

Ngeunaan kaulinan

Lambang ieu euweuh deposit spins bébas Kaulinan ngawengku logo kaulinan, view kotana Empang, jumlah beureum 7, BAR ganda, BAR triple sarta simbol BAR tunggal. Luhureun hargana simbol teh logo sahiji kaulinan anu bayaran 143 kali dina total jumlah alungan anjeun kalawan tilu tina badarat jenis na dina reels. Aya dua simbol séjén pikeun mantuan Anjeun meunang ti fitur bonus. Aranjeunna batu Empang héjo na jalan ka kota Empang.

  • Bonus liar: Lambang pintonan kotana Empang teh liar ieu euweuh deposit spins bébas game. Liar mangrupakeun liar keur sakabeh lambang slot iwal ti simbol batu bonus Empang.

  • Feature paburencay: Lambang batu Empang héjo teh paburencay dieu. Kalayan tilu atawa leuwih nanaon na dina reels, anjeun tiasa memicu sababaraha kaulinan bonus. Aya tujuh bonus béda jeung anjeun bakal dileler wae salah sahijina acak. Éta ngandung bonus kayaning wilds caket, multipliers, spins bébas, hadiah tunai, sababaraha ganjaran jeung seru kejutan séjén. bonus ieu bisa ulang dipicu angka salah sahiji kali.

singgetan: Kalawan rupa-rupa kejutan bonus meunang ti, ieu euweuh deposit spins bébas slot game is pangalusna dina kategori format tilu reels. Mulang ka pamuter kaulinan ieu téh 96% nu geulis alus pikeun slot kawas kieu.