Spinata Grande

Uih deui
Spinata Grande

Pamaén Anyar wungkul. deposit minimum £ 10 on sadayana 3 nawaran wilujeng sumping. Max bonus £ 500. kaulinan slot wungkul. 30x sarat wagering na T urang jeung C urang ngalamar.

Spinata Grande

Meunangkeun bat Anjeun siap sabab di dieu asalna sababaraha piñata serius smashing fun sakadar keur anjeun. Spinata Grande nyaeta game slot jeung fun Mexican tema, ngalengkepan jeung musik mariachi jeung warna bursting dina layar, ku kituna anjeun bisa ngéléhkeun up sababaraha boneka sato warni jeung nyieun sababaraha earnings tunai dina jalan.

Teuing game ieu

Spinata Grande ngabogaan 5 reels, 4 barisan jeung 40 paylines. tema teh nya eta tina hiji partéy ngan nungguan ngamimitian. Aya sababaraha musik upbeat di tukang, jeung pinatas swaying dina angin ngahiliwir nu, nungguan jadi banged pikeun nembongkeun sababaraha kurban gede. Sakabeh ambience mangrupa salah sahiji kabagjaan jeung playfulness jeung anjeun otomatis ngarasa kawas anak saeutik nungguan hadiah Anjeun.

Spinata Grande

Ieu kaulinan kahiji dimekarkeun ku NetEnt ka fitur 5 ku 4 format reel. Hal ieu ngajadikeun pikeun game pisan menarik diputer sanajan anjeun diputer eta dina layar leutik saperti tablet Anjeun atawa smartphone.

Anjeun tiasa mimiti muterkeun game ieu di mana waé antara 20p ka £ 200 per spin. poténsial unggul Anjeun 600x jumlah wager mimiti Anjeun. Ku kituna Ieu low ka slot varian sedeng, jadi éta idéal pikeun pamaén anu teu kapikiran risking saeutik duit di sisi pikeun meunangkeun sababaraha duit serius rolling di saterusna.

Spinata Grande

Kaulinan ciri fitur bonus handap:

  • simbol kolosal: simbol ieu nyokot nepi rohangan 2×3 atawa 3×3 sahingga aya sawaréh tumpuk simbol sakuliah reels. Terus terang, maranéhanana geus sababaraha lambang massively badag.
  • Mini slot game: Ieu mangrupa lambang bonus kolosal nu 3×3 jeung transforms kana mesin slot mini nu dons a sombrero jeung kumis a. Nu ngéléhkeun ti ieu instan sarta bisa boh jadi duit tunai atawa bébas spins.
  • Free spins bonus: Lamun meunang tilu simbol paburencay dina slot game mini, Anjeun meunangkeun kasempetan pikeun meunang lima spins bébas. Upami Anjeun gaduh leuwih ti tilu simbol paburencay, Anjeun bisa meunangkeun hiji deui spin bébas dina unggal simbol paburencay tambahan.

Naha ulin Spinata Grande?

Kaulinan sabenerna hiji pelesir pikeun muterkeunana, jeung grafik imut anak nu malah surak anjeun dina upami Anjeun sukses di smacking piñata ku diputer sababaraha tambahan musik mariachi pisan. audio teu nyusahkeun anjeun loba sabab non intrusive jeung muter game gampang jeung lemes. Beuki anjeun spin dina kaulinan, leuwih hade nu Chances Anjeun meunang jeung game slot ieu. Nu jalan reel grid nu disusun jeung simbol kolosal mucunghul make pangalaman novel pikeun slot pamuter rata. Ieu pasti kaulinan fun pikeun muterkeunana lamun Anjeun keur pilari sababaraha fun bari néangan nyieun sawatara duit serius.

Spinata Grande