salinan ucing

Uih deui
salinan ucing

salinan Cat ieu hiji slot game online dumasar kana téma ucing piaraan warni nu bisa Anjeun muterkeun dina Fruity liang Loka. Ieu kaulinan diwangun ku dua puluh lima paylines jeung lima reels kalayan sagala rupa cara unggul. slot tos disetel ku panempoan hiji lingkungan kota jeung apartemen sabudeureun di tukang. Ku téma nice gaya kartun jazz musik, anjeun pasti ngarasakeun kaulinan ieu sakuliah. Gemblengna, kaulinan nawarkeun tema kartun ku lucu pilari ucing tetep anjeun entertained. tohan teh dimimitian ku £ 0.01 tapi dina poé untung Anjeun, anjeun bisa coba wates max miboga £ 250 a spin.

Ngeunaan pamekar ti Salin Cat

Ieu ucing piaraan themed game éndah nu bisa Anjeun muterkeun dina Fruity liang Loka diwangun ku NetEnt. Kalawan ratusan kaulinan slot populér ti dua puluh panungtungan nu dimaénkeun di sabudeureun dunya, aranjeunna saukur teu kedah bubuka sagala.

 

 

Ngeunaan kaulinan

Kaulinan pitur sababaraha grafik euyeub tur warni kalayan lambang ucing warni. Aya ucing beureum lucu, ucing biru ambek jeung ucing pink lucu bareng jeung lambang botol susu, a mouse kaulinan sarta tulang lauk. Ucing beureum teh simbol nu peryogi néangan meunang max payout tina 200 kali bet Anjeun. The low simbol nilai koin tina kaulinan ieu bisa maénkeun dina Fruity liang Loka anu paw prints. Aya sababaraha lambang husus nu mantuan Anjeun muka konci fitur bonus game. Aranjeunna bel ucing urang jeung simbol tina ucing figurine emas.

  • Bonus liar: Lambang ucing emas teh fitur liar nu nyertakeun pikeun sakabéh lambang iwal bel paburencay. Liar bisa kaciri tumpuk dina reel munggaran tur nalika hancana, sagala simbol ucing dina reels 2 ka 5 jadi wilds teuing. Sangkan bisa meunang ganjaran badag nalika ieu kajadian. Sanajan salah sahiji lambang tilu ucing kaciri tumpuk dina reel munggaran, éta ucing séjén tina warna anu sarua janten liar sarta ieu méré jumlah hade ganjaran teuing.
  • paburencay Bonus: Lamun anjeun maénkeun kaulinan ieu di Fruity liang Loka anjeun tiasa memicu fitur paburencay ku tilu lambang bel badarat. Anjeun lajeng dileler sapuluh spins bébas tur spins ieu bisa ulang dipicu kapan.

 

playnowbutton

 

singgetan: Ieu kaulinan pohara unik sarta lucu bisa maénkeun dina Fruity liang Loka. Ku rupa-rupa bonus jeung kamampuhna pikeun ngarobah sagala simbol basa kana liar, anjeun bisa kalayan gampang nyangka meunang ganjaran badag kalawan sababaraha spins untung didieu.