top Cat

Uih deui
top Cat

top Cat mangrupa salah sahiji kartun pangalusna themed liang buah ti acara TV kawentar 80 urang ku ngaran anu sarua. Dina game ieu, anjeun meunang maén kalawan lima reels sarta 20 alungan-garis nu nyieun jalan pikeun loba kombinasi. The reels disimpen leuwih gambar latar tukang hiji gang di New York sarupa pamandangan ti acara. The jazz musik tina tema kartun ngajadikeun kaulinan leuwih senang jeung metot. musik nu ieu pisan sayah teuing, sangkan bisa tetep cool Anjeun salami game. tohan teh dimimitian ku £ 0,20 tapi anjeun ngan bisa ngangkat eta nepi ka £ 500 tiap péngkolan.

ulin

Ngeunaan pamekar ti Top Cat

Ieu acara kartun kawentar dumasar liang buah Kaulinan ieu dikembangkeun ku Blue Print. Salah sahiji pamekar luhur di dunya kalawan pangalaman euyeub tur kaahlian dina rupa téhnik kaulinan canggih. kaulinan maranéhanana ngarojong alat kayaning iPhone, iPad, komputer sarta sagala rupa alat nu bagerak pinter.

Ngeunaan kaulinan

Aya lambang warni rupa ucing asalna tina acara TV mawa kenangan anjeun balik. The pink jeung jeruk ucing mayar 300x dina stake anjeun bari dua lianna méré Anjeun 200 kali. Luhureun Mayar simbol ucing teh pamimpin ku ngaran kaulinan anu bayaran anjeun 400 kali dina lima nanaon a. Ieu nembongan tumpuk dina reels nu ngadamel unggul gampang. The low simbol nilai koin ieu liang buah Kaulinan anu maén kartu tina Ace ka Jack. Aya dua fitur husus di buruan katutupan ku lambang logo slot sarta tulang lauk dina piring bodas.

  • Feature liar: Lambang tulang lauk téh liar jeung eta substitutes pikeun sakabéh iwal simbol bonus. Nembongan dina sadaya 5 reels sarta nyiptakeun angka nu gede ngarupakeun kombinasi. Lima wilds malah mayar anjeun 500 koin kana lima appearances simbol.
  • Feature paburencay: Lambang game teh paburencay ieu liang buah game. Bisa némbongan ukur dina reels lima, opat jeung tilu. Lamun sakabeh tilu darat, eta unlocks tingkat bonus dimana anjeun meunang nyokot tina lima rencana master. Unggal mangka bonus béda nu ngawengku spins bébas, win tunai sarta bonus séjén.
  • Hotdog Re-Spin: Aya simbol anjing panas nu bisa muncul ngan dina reel lima. Nembongan nutupan sakabéh reel sarta nawarkeun ulang spin jeung simbol shifting mun ditinggalkeun dina unggal spin. The ulang spin eureun lamun simbol nu kaluar kaluar ti reel munggaran.

singgetan: Kalawan fitur bonus unik sarta buleud jackpot kalawan ganjaran masif, anjeun bisa kalayan gampang nyangka sangkan sums badag kauntungan dina ieu liang buah game.