Wild Toro

Uih deui
Wild Toro

slot Ieu Elk studio Powered nyaeta diantara nu Best liang kalawan No deposit dibutuhkeun dina kasino kami. Hal ieu dumasar kana hiji tema awon tina Bull-fighting.The olahraga mangrupa populér di Spanyol dimana a jalu dipikawanoh salaku matador gelut-off hiji bula sabenerna. Pamekar geus dipaké leuwih topi pamikiran maranéhna leuwih gagasan jeung geus datang nepi ka slot ieu. Taya ragu yén maranéhna geus hasil meunang loba hate naha atanapi henteu pamaén resep olahraga notorious.

Wild Toro

Ngeunaan pamekar tina liang Wild Toro

Elk studio diasupkeun industri di 2012 tur mangrupakeun rada anyar kana cakrawala software kaulinan. slot Ieu diantawis Best liang kalawan No deposit dibutuhkeun dikembangkeun ku pamekar ieu babarengan jeung Bloopers, DJ Wild na Taco Dadang. pisan A kaulinan leuwih narik diharepkeun bisa dikembangkeun ku pamekar ieu.

Ngeunaan kaulinan

Kaulinan ieu diteundeun leuwih 5 reels. Lambang liar anu Toro ditulis dina basa Inggris dina hurup konéng. paburencay mangrupa simbol matador ambek ku kumis saeutik. Nembongan ukur dina 2nd nu, 3Rd na 4 reel. Lambang bonus teh Toro Bull nu ukur nembongan dina reel 5. Lambang biasa anu koin emas, pérak jeung perunggu sarta kipas ornate badag sapanjang ku jeruk smashed sarta acuk beureum. The Bull Toro tindakan salaku liar Leumpang game na sakumaha eta ngalir horisontal ka kénca, nu kabukti scatters matador mun symbols.The liar simbol liar moal bisa ngaganti paburencay Matador atawa bonus simbol Bull Toro.

turun nepi ka darat 3 matador scatters dina tiasa memicu kana Matador Respin tangtangan pikeun anjeun kalawan 3 bébas ulang spins. Lamun saterusna scatters muncul dina reels salila ulang spins babak, salajengna ulang spins ngumpulkeun. babak éta ends nalika simbol liar némbongan dina reels.

Wild Toro

singgetan

Midangkeun jeung épék animasi geus dijieun slot ieu Best liang kalawan No deposit dibutuhkeun. slot anu catching perhatian ti pamaén sabudeureun dunya utamana kusabab fitur wilds leumpang na metot. Lajeng aya tangtu spins bébas jeung multipliers ngumpulkeun payouts pikeun anjeun. Di na on Wild Toro ngajadikeun pikeun venture pikaresepeun tur playful ku Elk studio na nyaeta rightly nu Best liang kalawan No deposit dibutuhkeun.