Bloopers

Uih deui
Bloopers

Ieu online anyar situs pembayaran liang SMS dibuka ku Elk studio. Pilem-themed Bloopers Ieu diputer di sakuliah sakabeh alat pinter. Jeung soundtracks orkestra, reels ngawengku sakabéh imagery nu patali pilem. Ieu mangrupa slot game entertaining nu nawarkeun sababaraha fitur bonus bener nice.

Play Ayeuna

Maén sarta Win di New liang SMS situs pamayaran

Kaulinan slot Ieu hadir kalawan 5 reels, 3 barisan jeung nawaran 243 cara mun gaduh win a. Aya ogé video bubuka nice yén susunan nepi adegan keur kaulinan slot ieu sareng nawarkeun rupa karakter kana pamaén. Pamaén bisa ngamimitian midangkeun sareng alungan minimum £ 0,25 jeung alungan maksimum £ 100,00. liang SMS situs mayar ieu ogé nawarkeun ka jackpot ngeunaan 600x stake pamuter urang.

slot anyar ieu diwangun ku simbul nilai luhur salaku jalu sarta kalungguhan béntang bikangna, reels sahiji pilem sarta dewan clapper. Di sisi anu sanésna, 10, J, Q, K, sarta A dianggap salaku nilai handap. Lambang liar anu digambarkeun ku Wild Bloopers logo. Bakal ngaganti sagala simbol lianna da eta simbol bonus. Padahal lambang bonus mangrupa 'Walk Inohong' béntang na ieu micu fitur utama.

Ngarasakeun Fitur Bonus kalawan loka pembayaran liang SMS

Bloopers
Ieu ditembongkeun acak dina spins bébas sarta game basa. Aya ngeunaan 5 karakter Blooper béda nu ngumbara kana reels sarta ogé ganjaran nu mini bonus kieu:

Dina Game Base:
tech sora- Blooper Ieu tempat wilds caket kana reels jeung ganjaran anu spin bébas.

Play Ayeuna

Dina Free Spins:

stunt Man- Blooper Ieu Mindahkeun wilds kana wilds ngembangna.
cutter- Blooper Ieu ganjaran nu 'simbul ragrag' nu bisa ngabentuk kombinasi unggul anyar.
Make up- Blooper Ieu ganjaran nu spins tambahan bébas.
Ngalereskeun-Éta- Blooper Ieu ngalir lambang sabudeureun guna nyieun kombinasi unggul.

Spins Free
spins bébas bakal neangan diaktipkeun ku badarat 3 atawa béntang bonus leuwih ti kénca ka katuhu kana reels. Unggal béntang baris némbongkeun logo kanggo Blooper tinangtu. oge, ieu baris jadi aktif dina mangsa bébas spins babak.