Raja Kong Cash

Uih deui
Raja Kong Cash

Raja Kong Cash mangrupa kaulinan slot dumasar kana téma nu gorila gigantic anu Kaputusan leuweung sakumaha raja. Loba pilem geus dilakukeun dina sato galak kieu hebat tapi aya saeutik pisan kaulinan dumasar kana eta. dina ieu liang tagihan telepon game, aya lima reels na 20 paylines. Kaulinan diatur dina backdrop of leuweung subur kalayan perkebunan cau kandel sarta tahta batu pikeun raja Aeh. Anjeunna sits kalawan makuta dina sirah sarta saré lolobana waktu. Aya nice leuweung ngamen musik dina latar tukang nu ngajaga haté anjeun aktip. Anjeun tiasa bet kalawan dimimitian nilai £ 0,20 jeung ngangkat eta nepi ka £ 500 per spin.

Ngeunaan pamekar Raja Kong Cash

telepon liang tagihan game éndah ieu dikembangkeun ku Blue Print. Sipatna kasino online panyadia solusi game ngarah di dunya. Aranjeunna boga pangalaman euyeub ku kaahlian dina téknologi kaulinan canggih nu ngaktipkeun aranjeunna pikeun nyieun kaulinan diputer dina alat nu bagerak ogé.

Ngeunaan kaulinan

Aya sababaraha lambang gaya kartun pikaresepeun dina telepon liang tagihan kaulinan ieu. Aya buaya, manuk beo, macan jeung badak sapanjang kalayan logo salaku lambang luhur-nilai kaulinan urang. logo nu bayaran pangluhurna kalawan 500 koin kana lima landings simbol. J, Q, K jeung A tina kartu maen nu handap kategori lambang. Aya dua simbol bonus nu mantuan Anjeun meunang ti sababaraha fitur bonus tambahan. Maranéhanana nyaéta simbol raja Aeh dirina sapanjang sareng tong koin emas.

liar Lambang: Laras kai tina koin emas teh fitur liar sarta eta nyertakeun pikeun sagala simbol lianna ngawatesan raja Aeh. Lima lambang liar on payline a méré Anjeun stake unggul tina nepi ka 500 kali teuing.

tunduh Kong: Raja Aeh ieu saré sadaya waktu dina tahta batu na. Acak salila game, anjeunna wakes nepi nambahkeun sababaraha fitur bonus ka slot maké bazooka na. Golden laras spin, wilds cau, dorongan bonus na spin tilas nu bonus manehna mere.

Raja Kong paburencay: Lambang raja Aeh teh fitur paburencay tina telepon liang tagihan kaulinan ieu. Tilu atawa leuwih tina simbol ieu salila spin a micu tingkat bonus. Anjeun tiasa meunang wae salah sahiji opat fitur sarta aranjeunna blast laras, kakaisaran spins bébas, jalan satapak bonus na spins bébas emas.

Lotto Ball Bonus Nawarkeun di Pocket Fruity Kasino

singgetan: Ieu salah sahiji ti saeutik liang tagihan telepon dumasar kana hiji gorila perkasa, raja Aeh. Kalawan pikiran niupan grafik na fitur bonus, anjeun bisa kalayan gampang nyangka sangkan kauntungan badag ku tungtung poé.