Zeus Allah Guntur

Uih deui
Zeus Allah Guntur

Zeus Allah Guntur ku kaulinan ilmiah nyaeta sadia kalawan loba Mobile Kasino Wilujeng sumping Bonus dina rupa casinos. ngabogaan 5 reels, 4 barisan jeung 30 paylines, slot ieu dumasar kana Yunani Dewata tema kuna. Langit jeung guludug Alloh di jaman Yunani- Zeus teh karakter sentral of slot ieu. Ieu rada dalit di dunya casinos nyata, tur ayeuna aya online kalawan ditambahkeun fitur jackpot kutang.

Fitur kalawan hébat Kasino Mobile Wilujeng sumping Bonus

playnow_slotfruity

Aya loba liang dumasar Yunani kuna Allah Zeus.There aya tilu roda kiwari luhureun reels. Latar tukang slot Sigana endah tur nyiptakeun atmosfir brooding nalika Zeus muncul kalawan thundering awan poek.

maén ieu Mobile Kasino Wilujeng sumping Bonus sareng minimum 0.10p ka maksimum £ 500. denomination koin mana ti 0.01 ka 1. Atur alungan tambahan kalayan boosts ditambahkeun ku nganiaya "Tambahan Ujang". Spin nu reels atawa pencét éta "Autospin" tombol mun ngantep reels spin otomatis.

Sagala lambang luhur-nilai anu patali jeung téma nu ngawengku Zeus, hiji elang, singa, guludug baud, a vas na wreath na. The literals J, Q, K jeung A nya éta lambang anu low-nilai.

Golden Zeus Temple teh liar nu mucunghul ngan dina reel 2, 3 jeung 4. Bisa ngagantikeun kabéh simbol lianna pikeun ngabentuk kombinasi unggul tur sagala ngéléhkeun bakal dua kali antukna.

Kuna Yunani Mobile Kasino Wilujeng Bonus

Roda Fortune: Tilu roda kiwari luhureun reels diaktipkeun lamun tilu atawa leuwih posisi reel meungkeut nembongkeun tukang tinimbang simbol wae. hadiah gumantung kana jumlah reels némbongkeun kasang tukang anu aya saperti kieu:

  • Muncul di Tilu Reels : Anjeun bakal meunang salah spin bébas kalawan 4 ka 5 ditambahkeun wilds atawa 5 ka 7 spins bébas atawa Mini atawa jackpot Minor.
  • Muncul di Opat Reels: Anjeun bakal meunang salah spin bébas kalawan 5 ka 6 ditambahkeun wilds atawa 10 ka 12 spins bébas atawa Minor atanapi jackpot Mayor.
  • Muncul di Lima Reels: Anjeun bakal meunang salah spin bébas kalawan 6 ka 12 ditambahkeun wilds atawa 15 ka 50 spins bébas atawa Mayor, jackpot mega atanapi Grand.

tambahan Ujang: Pilihan fitur alungan tambahan bakal ngarugikeun anjeun 50% leuwih gumantung kana jumlah alungan Anjeun. Ieu bakal ningkatkeun kabayang Fortune hiji tingkat nepi nalika fitur nu diaktipkeun jeung bakal nambahan hiji simbol tambahan liar di fitur nu 'wilds ditambahkeun'.

Lotto Ball Bonus Nawarkeun di Pocket Fruity Kasino

Pikiran final

Zeus Allah Guntur mangrupa salah sahiji liang pangalusna tina runtuyan Zeus kusabab kualitas grafik sarta tukang panon-catching. Ieu aya kalawan Mobile Kasino Wilujeng sumping Bonus and the progressive jackpot feature takes the RTP to 96.05%.