Legenda Fairytale: Hansel na Gretel

Uih deui
Legenda Fairytale: Hansel na Gretel

ieu slot mobile nuturkeun duduluran pos nuju leuweung misterius dina wengi bulan purnama. proyek Anjeun nyaéta pikeun panduan aranjeunna kaluar leuweung dihapunten ieu. Anjeun oge bakal manggihan kejutan jurig na chests harta sapanjang jalan di ieu liang mobile game.

Ngeunaan pamekar ti Fairytale Legenda: Hansel na Gretel

NetEnt diadegkeun dina 1996 jeung parusahaan geus dimekarkeun leuwih ti 200 kaulinan saprak lajeng. Pausahaan suplai kaulinan anu henteu ngan seru maén tapi ogé boast tina eusi punjul sarta kualitas.

Ngeunaan Game

ieu slot mobile dimaénkeun maké lima reels sarta sapuluh paylines. nu slot mobile nyaeta beurat kana fitur tambahan. Salaku hasilna, anjeun boga ukur tilu lambang baku dina reels saha jalma anu duduluran Hansel na Gretel tambah logo Fairytale Legenda. Ieu logo nu bayaran pangluhurna jeung nepi ka 40 kali wager Anjeun. Handap simbol nilai anu rupa candies sarta manisan dipintonkeun dina layar.

Loba fitur bonus ditawarkeun ku ieu slot mobile anu:

  1. Tumpuk wilds Respin- Anjeun kudu fitur ieu dipicu iraha a liar tumpuk nyertakeun boh reel 2 atanapi reel 3. Anjeun bisa kénéh darat wilds on reels 1 jeung 5 lamun respin nu aya dina kamajuan. Lamun meunang hiji deui tumpuk liar lajeng anjeun deui dileler respin a.
  2. Fitur acak- Lamun anjeun darat hiji gugusan logos game éta mana antara 5 ka 9 sarta nyertakeun sakabéh reels salila spin nu, anjeun bakal boga Fairy Wonder Spin dipicu. A Fairy bakal muncul dina layar pikeun masihan anjeun Reuwas Fairy sanggeus anjeun meunang hiji spin kalah. kombinasi unggul nu dijieun salaku simbol séjén ngamimitian ngarobahna kana simbol ngangkat. Dua wilds tumpuk muncul dina reels bakal ajakan fitur Spin Fairy Wild.
  3. Harta dada Bonus- Tilu harta ikon bonus dada badarat dina reels 1, 3, jeung 5 sakaligus bakal pemicu bonus ieu babak. Pamaén kudu milih mana wae salah sahiji tilu ikon dada harta mun uncover hadiah aranjeunna ngandung. A hadiah duit tunai anu dileler keur koin Win. Anjeun tiasa milih mana wae tilu candies mun uncover a multiplier dina Candy House. Sapuluh spins bébas anu dileler dina Spins Free.

Manggihan Range Awesome urang klasik liang!

singgetan

nu slot mobile asalna jeung RTP tina 96.71%. nu liang mobile Kaulinan anu entertaining sarta pohara rewarding kalawan jadi loba fitur.