Sam on pantai

Uih deui
Sam on pantai

Sam dina Beach aya dina tuluyan jeung suksés slot Elk Electric Sam. Ieu nuturkeun karakter sarua saha dina pakansi waktos sareng kulawargana ka pantai indah di Karibia. Join him in the fun in this Mobile Slot Game and win up to 2,275 kali bet Anjeun.

ulin

Ngeunaan pamekar ti Sam dina Beach

Kusabab datang nepi di 2012, Elk Studios geus suksés di identifying sorangan salaku pamekar kaulinan kasino online nonjol. Slot Game Mobile Ieu slot online nikmat sejen dikembangkeun ku parusahaan.

Ngeunaan Game

Slot Game Mobile Ieu nyadiakeun anjeun kalayan total 243 cara nu bisa meunang dina slot ieu. Lima reels téh sawaréh transparan sarta méré pandangan pantai indah. Bersih pantai sareng langit jelas, tangkal korma dotting pantai di ditu di dieu, sarta kulawarga lucu ngalengkepan adegan. Lambang low Mayar nu ngajaga téma laut dina pikiran jeung nu digambarkeun transparan iwal outline nu di warna neon. Lambang nilai luhur nu digambarkeun ku anggota kulawarga ngakuna teh. Sam, pamajikanana Sandra, putri-Na Maggie, jeung lanceukna Ted sadayana datangna kalawan fitur husus.

Fitur sejenna slot Game Mobile ieu ngawengku:

  1. Spins Free- neunggeul 3, 4, atawa 5 bel paburencay simbul sarta nampa 5, 10, atawa 15 spins bébas. Unggal ikon bel tambahan anjeun pencét salila babak bakal ngabulkeun anjeun hiji spin bébas tambahan.
  2. listrik Ngaruwat- Sagala anggota kulawarga badarat salila spins bébas dibere ciri husus. 3 atawa leuwih Sam ikon badarat salila fitur bakal meunang maneh wilds caket. 3 atawa leuwih Sandra ikon badarat salila fitur nu handsomely baris ganjaran anjeun kalawan nepi ka 10x multiplier. 3 Maggie ikon badarat salila fitur bakal nyieun sagala ikon nilai handap ngaleungit ti reels. 3 Ted ikon badarat salila fitur bakal meunang maneh multipliers caket tina 2x atawa 3x.
  3. Pantai kenangan Respin- Iraha anjeun gaduh garis lempeng sadaya anggota kulawarga dina baris anu sarua dina kaulinan biasa, fitur ieu dipicu. Anjeun dileler respin hiji tempat kabeh anggota kulawarga ieu ngahurungkeun kana wilds caket.

singgetan

Eta pek sakabeh loba hal dina diri. Cai mibanda visuals hébat, tema metot, jeung beban fitur bonus. Slot Game Mobile nyadiakeun nyatu Peta, utamana dina mangsa spins bébas Fitur.