Bahaya High tegangan

Uih deui
Bahaya High tegangan

Pamaén Anyar wungkul. deposit minimum £ 10 on sadayana 3 nawaran wilujeng sumping. Max bonus £ 500. kaulinan slot wungkul. 30x sarat wagering na T urang jeung C urang ngalamar.

Bahaya High tegangan ieu dipangaruhan ti 2002 pencét lagu tina nami nu sami ti Electric Genep, hiji band batu Amérika. ieu Pangalusna Bonus Mobile liang Kaulinan hadir kalawan rounds dua bonus nu masihan nyatu ganjaran.

Ngeunaan pamekar ti Bahaya High tegangan

Lokasina di Australia, Badag sareng kaulinan nu ieu ogé dipikawanoh minangka BTG mangrupa salah sahiji pausahaan leutik dina industri kaulinan online. ieu Pangalusna Bonus Mobile liang Kaulinan ieu ogé dimekarkeun ku aranjeunna.

playnowbutton

Ngeunaan Game

Genep reels kalawan slot opat jajar, ieu Pangalusna Bonus Mobile liang Kaulinan nyadiakeun maneh ku pikiran-boggling 4,096 cara nu bisa nempatkeun alungan anjeun sarta meunang teuing. Janten siap nampa sababaraha ngéléhkeun fantastical ku nyieun kombinasi outlandish. ieu Pangalusna Bonus Mobile liang Kaulinan ngidinan Anjeun bet ti 20p ka 500 pikeun tiap spin ti mana, kapan dina sadaya alat utama kayaning desktop, laptop, smartphone sarta tablet. Ikon nilai handap nu digambarkeun ku lambang kartu baku 9, 10, J, Q, K, sarta A. Rupa-rupa lambang kawas bal glitter, bells, tacos, tangkorak, na hate nu lambang luhur-nilai dina kaulinan ieu. Aya dua ikon liar teuing di slot ieu sareng aranjeunna sadayana nyangking pikagumbiraeun keur midangkeun éta.

Fitur sejenna slot ieu ngawengku:

  1. ngembangna wilds- Dua ikon liar némbongan ukur dina reel 2 jeung 5. Aranjeunna dilegakeun nutupan sakabeh reel tur ngaganti lambang séjén. Ikon seuneu liar bakal ngaganti ikon sejenna keur nyieun sababaraha ngéléhkeun. The liar listrik ogé bakal ngaganti ikon sejenna tapi ogé bakal meunang anjeun 6 kali multiplier on win a.
  2. Spins Free- jantung teh ikon paburencay. Ieu micu fitur ieu sarta ngidinan Anjeun milih antara dua spins bébas Fitur.
  • Gates of Apan Free Spins- fitur ieu hibah Anjeun 7 spins bébas tambah hiji simbol acak sakumaha liar keur sakabéh durasi fitur nu. Anjeun meunang tambahan tilu spins bébas for geus meunang hiji sakabéh reel katutupan di wilds caket. The spins bébas bisa balik nepi ka 19 dina babak ieu.
  • Tinggi tegangan Spins Free- fitur hibah ieu 15 spins bébas. Lamun perlu tumpuk liar mangsa fitur ieu lajeng Anjeun bakal diganjar ku nepi ka 66x multiplier.

Manggihan Range Awesome urang klasik liang!

singgetan

Ieu mangrupakeun slot musik nu hadir kalawan dua spins bébas rounds bonus aksi-dipakétkeun. nu Pangalusna Bonus Mobile liang payout kaulinan sacara ka pamaén anu ngeunaan 95.67%.