listrik Sam

Uih deui
listrik Sam


pamaén anyar wungkul. 30x syarat Wagering, max konversi x4 lumaku. £ 10. neundeun duit. Slot games only.T jeung C'S ngalamar. $€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Marvels Maya sarta Candy swap liang, punten ngadaptar sarta sangkan méré konfirmasi angka mobile Anjeun pikeun nampa eta.

 

Lamun cinta leuweung themed kaulinan slot kalayan keindahan endah alam jeung tatangkalan héjo subur, listrik Sam nyaéta kaulinan anjeun bakal cinta. Naon ngajadikeun téma ieu duit nyata liang wilujeng sumping bonus Kaulinan unik teh touch electrifying ka buruan. Anjeun bakal ngarasakeun lampu caang unggal tempat di leuweung sabudeureun tangkal jeung lawang badag pikeun karajaan. Ieu setelan tukang nu bisa ditempo balik reels teuing. Aya leuweung ngamen musik nu ngajadikeun kaulinan leuwih senang jeung entertaining. Pikeun wager di buruan ieu, Anjeun bisa milih nilai koin mimitian ti 10p sarta maksimum nu mana nepi ka £ 100 a spin. Lima reels di buruan ieu nawiskeun kamampuhan pikeun meunang 243 kombinasi béda tina simbol nu.

Miluan Ayeuna

Ngeunaan pamekar ti Electric Sam

Ieu teh duit nyata liang wilujeng sumping bonus Kaulinan dijieun ku Elk, ngaran éta panarajangan lamun datang ka tech tinggi pangalaman slot kaulinan. Dina ngan sababaraha taun lahirna maranéhanana di 2012, aranjeunna geus nyieun sababaraha kaulinan kawentar tur anu kiwari salah sahiji luhur sapuluh suppliers kasino game anjog.

Ngeunaan kaulinan

Lambang ieu duit nyata liang wilujeng sumping bonus Kaulinan anu Sam, ratu Sandra na pamajikan na putri Maggie, putri-Na. Sam teh simbol Mayar luhureun kaulinan ieu tempat bisa meunang nepi ka 300 kali dina alungan anjeun nalika lima nanaon a némbongkeun up dina reels. The hareup dina garis anu jumlahna 7 dina lambang beureum jeung bungbuahan tina lemons, plums, nu nyiksikan samangka jeung cherries. Lambang buah boga outline neon glow nu Sigana geulis jazzy. Aranjeunna mayar anjeun 40x unggal sedengkeun 7 bayaran 80x kalawan lima kira meunang nanaon. Lambang tambahan pikeun mantuan Anjeun meunang bonus nu saurang bell emas jeung logo kaulinan.

  • Feature liar: Lambang game nyaeta fitur liar didieu na eta ngagantikeun sagala simbol basa. Liar didieu teu nutupan pikeun bonus bel. Nembongan dina lima reels pikeun mantuan Anjeun nyieun kombinasi ditingkatkeun.
  • Spins Free: Lambang bel emas mangrupakeun hiji nu mantuan anjeun meunang sababaraha kaulinan gratis. Kalayan tilu atawa leuwih tina eta dina reels, anjeun bisa meunang nepi ka lima belas kaulinan gratis. Ieu bisa ulang dipicu kapan teuing.
  • ngubaran listrik: Ieu teh bonus ditambahkeun ieu duit nyata liang wilujeng sumping bonus game. Ieu bisa micu ngan salila spins bébas jeung simbol pikeun mantuan Anjeun muka konci éta Sam, Sandra jeung Maggie.

playnow_slotfruity

singgetan:

Jeung sagala rupa fitur bonus electrifying nu mantuan Anjeun meunang ganjaran tinggi-nilai, ieu duit nyata liang wilujeng sumping bonus Kaulinan teh pangalusna dina kategori. Cai mibanda hiji RTP tina 96.10%.