kukupu Staxx

Uih deui
kukupu Staxx

slot NetEnt Powered, kukupu Staxx mangrupa kaulinan geulis basajan nu nembongan geulis visually. Anjeun bakal manggihan dibaturan di tempat denok dimana kembang tropis anu mekar jeung kukupu radian anu fluttering ngeunaan aranjeunna dina slot ieu anu disadiakeun pikeun maén di Pocket Fruity Kaulinan.

Ngeunaan pamekar ti Kukupu Staxx

Hiburan Net diadegkeun dina 1996 sarta geus miboga pangalaman vital tina leuwih 20 taun di industri kaulinan online. Pausahaan anu sinonim jeung software kualitas kasino hébat sarta maranéhanana salah sahiji kurban panganyarna bisa dinikmati dina Pocket Fruity Kaulinan.

Ngeunaan Game

Aya lima reels kalawan opat jajar sarta opat puluh paylines dina slot ieu anu disadiakeun pikeun maén di Pocket Fruity Kaulinan. Anjeun meunang ka spin nu reels game ti sakumaha saeutik sakumaha 40p tur nepi ka £ 400 pikeun tiap spin sakuliah sadaya alat kompatibel. Lambang dina reels kaasup ikon kartu poker ti J ka A ogé tilu mekar tropis sarta kukupu luminous nu nembongan tumpuk dina reels. Ikon Wild bisa muncul di mana waé di tempoan jeung ngagantikeun kabéh simbol lianna cegah paburencay ka.

Fitur bonus nu Pocket Fruity Kaulinan slot ngawengku:

  1. ditampik- Pikeun pemicu fitur ieu, anjeun kedah darat kukupu tumpuk nu nutupan reel tuntas. Aranjeunna ngalih ka paling sisi kénca kalawan henteu kukupu dina baris anu sarua. Éta tetep dina posisi nu dugi fitur nu lasts. Anjeun nampa hiji respin tambahan pikeun tiap badarat kukupu tambahan dina reels na ngalayang ka sisi kénca nyampur di kluster.
  2. Buttery Spins- Tilu atawa leuwih ikon paburencay badarat mana dina nempo ngaktipkeun fitur bonus ieu. Anjeun nampa lima spins kukupu for geus meunang tilu scatters, genep kukupu spins pikeun opat scatters sarta pamungkas tujuh kukupu spins pikeun lima scatters. Salila fitur ieu, anjeun bakal boga ikon kepompong muncul dina reels. Aranjeunna tiasa dormant atawa aktif. The cocoons aktif transformasi dirina kana kukupu sanggeus badarat dina reels jeung ngapung ka arah sisi kénca on baris sarua kawas fitur respin. Éta ogé bakal tetep dina posisi nu kantos fitur nu lasts.

ulin

singgetan

kukupu Staxx ieu hiji slot game visually pikaresepeun nyokot anjeun ka dunya ngeusi kukupu glowing jeung mekar tropis. Unggal Spin Kukupu meunang maneh 120x stake anjeun sarta lalaki kabeh tujuh di antarana ngandung harti yén anjeun nampi 840x total stake anjeun dina ieu Pocket Fruity Kaulinan slot.