Karajaan Kabeungharan

Uih deui
Karajaan Kabeungharan

Dua karajaan anu musuh ka unggal tarung séjén pikeun survival maranéhna; hiji raja anu mulia sarta warga sarta séjén hiji urang nu primitip nyobian ngancurkeun karapihan ka. Karajaan Kabeungharan nyaéta lima reel Tungtungna online Kaulinan dumasar kana carita sapertos. Di tukang nu dua karajaan jeung umbul maranéhanana dina luhureun istana maranéhna. Ratu na urang nu primitip nu nangtung dina luhureun éta munara tina karajaan masing-masing. Barbarians geus puri maranéhanana diwangun ku kai bari raja boga karajaan na kuat ku batu na batu gede. Aya lagu musik ngajentul bari reels spin jeung sora manuk kicauan nu depicts atmosfir hening alam. Wates tohan dina slot ieu antara £ 0,50 na £ 250 per spin.

Buster Blackjack

Ngeunaan pamekar ti Karajaan Kabeungharan

ieu jegud Tungtungna online Kaulinan ieu dikembangkeun ku parusahaan kaulinan Blue Print. Aranjeunna salah sahiji luhur rengking pamekar kasino online di dunya. Aranjeunna mibanda ratusan slot jeung kaulinan séjénna ti sagala rupa kategori anu bisa dicoo dina sagala sistem mobile atawa komputer.

Ngeunaan kaulinan

dina ieu Tungtungna online, aya sababaraha simbol metot kayaning logo kaulinan, babi Nyanghareupan tameng jeung hammers, poéna sareng tameng badag sarta lambang karajaan kalawan tameng emas jeung pedang. 10 ka A ti maén kartu anu lambang Mayar low. logo nu bayaran nu pangluhurna 500 kali stake anjeun kana lima aranjeunna dina hiji payline aktip. Lambang bonus nu sarung emas, ratu, biarawan na urang nu primitip nu.

 

  • liar Lambang: The sarung emas téh liar jeung eta substitutes pikeun sagala simbol dasar patandingan. Lima nanaon a oge mere Anjeun 1000 kali stake Anjeun.
  • posisi tahta: Aya tilu posisi tahta tempat di tengah reels salah, tilu jeung lima. Sagala tilu lambang idéntik dina posisi ieu Award anjeun spin bébas. Mun lambang ratu, biarawan atawa ragrag urang nu primitip di salah sahiji Thrones, a slot samping reel téh dikonci. Katiluna lambang bonus on Thrones ieu muka konci perangna bonus mana anjeun bisa meunang badag.
  • Bonus Game perangna: dina ieu Tungtungna online game, anjeun bakal meunang sababaraha shields emas nu kudu nyokot. Lamun nyokot ratu, urang nu primitip atanapi biarawan simbol mangka pakait reel bakal spin. Lamun nyokot simbol jeung x2 lajeng ngéléhkeun anjeun anu dikali 2. Tapi lamun nyokot pasrah, lajeng perangna ends.

Buster Blackjack

singgetan:Ieu unik Tungtungna online kalawan fitur reel tilu sisi anu ngabantu anjeun meunang patok badag. The grafik na animasi anu bener entertaining kalayan sora kualitas luhur na gambar.