Agen Jane pirang

Uih deui
Agen Jane pirang

Dupi anjeun sadaya set nuturkeun footsteps nu detektif sarta tempo sadaya gear metot manéhna ngagunakeun dina misi nya? lamun enya, mangka Agen Jane pirang mangrupa salah sahiji quintessential Anjeun. Ningali di Trending ieu video slot game, eta bukti yen loba pamaén anu fascinated ku dunya spies nyokot dina misi bahaya. game slot Ieu saréat pikeun sakabéh jalma saperti kaluar aya.


Agen Jane pirang

Ngeunaan pamekar nu|

Microgaming Software Systems Ltd. dumasar dina Pulo Man, situated di laut antara Irlandia jeung England. taun 1994 disaksian booming dina industri kasino jeung Microgaming pamekar nyoba leungeun maranéhanana dina kaulinan slot beda jeung téma metot tina rupa-rupa, hiji kaluar nu Agen Jane pirang.

Ngeunaan Game

game ieu sadaya disetél jeung 5 reel susunan. Nyaéta 9 paylines pikeun pamaén ka Tujuan di. Lambang nu kreatif dijieun pikeun mawa pamaén dina wanda spionase. sabagean gede, maranehna kaasup sakabeh barang detektif, jenis nu beda-beda outfits - salju gear, ucing jas koneng, palika a, an pakéan peuting, jeung costume ucing maling diperlukeun ku detektif ka ngarobah appearances maranéhanana bari spionase. Di antara lambang séjén nu diwangun-di visi X-ray, gum permén ngabeledug, a shaker Martini cocktail jeung kaca, alat pigeulang, lipstik, jeung handgun a; sadaya jelas dimaksudkeun di raising antennae detektif Anjeun.

 

Lambang tina kaulinan tindakan minangka ikon paburencay jeung tanggung jawab nyadiakeun 15 spins Luncat ka pamuter sareng multiplier 3x. ieu 15 spins bébas nu ulang triggerable lamun kombinasi paburencay ieu deui dicandak salila ieu spins bébas.

Nu headshot of Cik. pirang, nu liar kaulinan méré Anjeun kasempetan boga 2x multiplier tina jumlah win Anjeun. Kisaran tohan teu bisa ngaleuwihan 45 jeung dimimitian ti salaku low salaku 0.01. Ieu gumantung jumlah paylines anjeun milih ulin jeung. Jeung push tina tombol hiji, pamaén bisa Resort ka milih 99 otomatis spins ngagunakeun fitur autoplay game.

Sumawona, Agen Jane pirang ogé ngabogaan tombol maen judi jang meberkeun indulge pamaén dina maen judi ka kalikeun jumlah win maranéhanana ku guessing jas bener / warna kartu maén dipintonkeun.


Agen Jane pirang

putusan

Najan ngabogaan jumlah low pilihan bonus, game ieu Agen Jane pirang ieu hugely ngaapresiasi ku pencinta kasino online di sakuliah alatan midangkeun intriguing anak jeung patok minimum jeung payouts santun.