Bar bar Hideung Domba 5 Reel

Uih deui
Bar bar Hideung Domba 5 Reel

Lamun cinta kahirupan padesaan tegalan lajeng Bar bar Hideung Domba 5 reel teh slot mobile Kaulinan rék nganggap maén. ieu slot mobile UK luhur nepi Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan 15 paylines nu dibereskeun tapi anjeun bisa nyaluyukeun nilai koin na tingkat koin sakumaha per kedah anjeun. Musik nagara riang di tukang ngajaga kaki Anjeun ngetok pikeun Ngepaskeun na. Gambar latar nyaéta lemah keur pertanian tinggi harti kalawan domba sakuliah sarta kolecer angin di kajauhan nu mere Anjeun ngarasa sampurna sabaraha hiji kahirupan tegalan nuhun. Anjeun tiasa milih jumlah alungan anjeun mimitian ti £ 0,15 jeung ngangkat eta nepi ka max of £ 150 per spin.

Manggihan Range Awesome urang klasik liang!

Ngeunaan pamekar ti Bar Bar Hideung Domba 5 reel:

 

landscaped geulis kieu slot mobile UK luhur nepi Kaulinan ieu dikembangkeun ku Microgaming, pamekar populér pikeun nyieun kaulinan kalayan téma realistis yen ngajadikeun anjeun ngarasa anjeun bagian tina kaulinan. Aranjeunna geus nyieun loba basa mobile liang jadi anjeun bisa maénkeun na meunang duit dina lebet nu.

 

Ngeunaan kaulinan

 

ieu slot mobile UK luhur nepi Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan tujuh lambang pisan metot domba hideung, domba bodas, imah tegalan, BAR, apel, jeruk, samangka, brinjal sarta cob jagong. Luhureun Mayar simbol lamun lima aranjeunna némbongan peuntas 2nd sakaligus mangrupakeun domba hideung kalawan 10000 kali di patok, domba bodas nu bayaran 8000, 6000 kali kalayan imah tegalan jeung BAR payout nyaeta 5000 kali stake Anjeun. Aya dua simbol bonus di ieu slot mobile game; aranjeunna logo kaulinan sarta kantong pinuh ku wol.

Liar sarta paburencay Fitur: The liar di ieu slot mobile UK luhur nepi substitutes pikeun sakabéh iwal paburencay jeung dilambangkeun ku logo kaulinan. Lima eta dina garis lempeng dina baris tengah ogé tiasa masihan anjeun 20000 kali stake Anjeun. Kantong tina wol teh spins bébas paburencay tur méré Anjeun 10, 15 atawa 20 spins bébas on badarat na 3, 4, atawa 5 kali dina mangsa spin a. Lima ieu oge mere Anjeun 15000 kali stake sapanjang kalawan spins bébas.

 

Hideung Domba multiplier: fitur disebut Bar Bar Hideung Domba na ngaranna nunjukkeun penampilan dua simbol Bar sapanjang ku domba hideung dina garis lempeng ngaktifkeun fitur nu. sakali dipicu, kabéh ngéléhkeun anjeun anu dikali nepi ka 999 kali nu tiasa ngadamel anjeun kotor euyeub.

playnowbutton

singgetan: ieu slot mobile UK luhur nepi sampurna lamun rék wager duit Anjeun sarta balikeun eta rébuan kali tur nyieun kauntungan badag. Hiji kaulinan pikeun jalma serius anu nyieun hirup ku cara maén kaulinan slot.