Spartacus

Uih deui
Spartacus

A slot game pisan nikmat jeung fitur reel ganda, Spartacus téh saukur salah sahiji pangalusna liang online maén. Loba jalma anu pernah maén game ieu sateuacan bubuka Vérsi mobile-friendly na. liang game pikaresepeun Ieu hasil tina kreativitas WMS urang nu salawasna nyoba nyadiakeun gamblers kalawan hal béda jeung hal hadé. Ayeuna eta geus maturan anjeun 5×4 reel na 5×12 kolosal slot nyata game meunang sababaraha hadiah badag ti genah tina handphone anjeun. Anjeun tiasa nganggap hal éta minangka hiji dua dina hiji slot game anu bisa mantuan Anjeun pikeun meunang badag.

atraksi Perdana ieu game:

Sagala simbol dina Spartacus tanah di formulir tumpuk sabab aya dua reels slot, hiji nyaeta 5×4 sarta séjén nyaéta 5×12 jeung 100 paylines. Ieu bakal senang hébat nempatkeun Jumlah anjeun dina tumpukan nu sabab bakal meunang diganjar ku jackpot a, lamun perlu junun badarat kombinasi unggul. tema kaulinan sacara sorangan metot nu gamblers. Spartacus éta pahlawan Romania, anu éta mimiti pamingpin budak jeung saterusna jadi Gladiator legendaris. Ieu kaulinan reminds anjeun anu soldadu hébat sarta WMS geus diusahakeun na pangalusna pikeun ngembangkeun kaulinan sabudeureun kahirupan Spartacus urang.

Alus maén dina tablet sarta layar badag:

Spartacus Gladiator Roma liang merlukeun layar badag. Anjeun tiasa ngarasakeun eta dina cara leuwih hadé, lamun maén deui dina tablet atawa dina laptop. Dina layar leutik teu goréng sanajan sabab neruskeun ngarasakeun grandeur tina téma. pamekar Game teu badami jeung téma game sabab sagala simbol nyaritakeun Spartacus. Kasang tukang musik ogé sigana kawas sora perangna nu naek minat gamblers.

Meunang siap pikeun ngéléhkeun badag sabab teu kaduga:

Spartacus Gladiator Roma pernah ngidinan Anjeun handap sabab terus lemahna sababaraha lambang badag dina reel nu. Para ahli nyebutkeun yén nu maen judi bisa meunang sababaraha ngéléhkeun badag kapan sabab diperkirakeun dina kaulinan ieu nu tiasa darat unggul kombinasi deui jeung deui. Eta nawarkeun maneh 8 atawa leuwih bébas-spins, lamun darat lambang liar dina reel nu bakal dimekarkeun dina 5×12 reel pikeun ningkatkeun pidangan Jumlah unggul Anjeun. Eta nawarkeun maneh 8-20 spins bébas nu gumantung kana wilds Anjeun darat di reels.

Gamblers bisa maénkeun alungan minimum 0.50p jeung alungan maksimum € 250. Jumlah unggul maksimum dina kaulinan ieu téh 1250 per garis nu winnable lamun aya untung na maénkeun bijaksana.