Sphinx Wild

Uih deui
Sphinx Wild

Sagala hal kuna nu némbongan misterius sarta matak ngadamel storyline hébat pikeun liang video online. waktos Ieu ngarupakeun misteri Mesir kuno jeung harta disumputkeun ku Pharaohs nu geus narik IGT mun nyieun Sphinx Wild.

ulin

Ngeunaan pamekar ti Sphinx Wild

IGT geus berkembang supplying kualitas punjul, kaulinan metot sakuliah dunya pikeun sawatara waktu ayeuna. ieu Telepon Bill liang Kasino Kaulinan ieu ogé dimekarkeun ku aranjeunna.

Ngeunaan Game

Nyaéta 5 reels jeung 40 paylines dina ieu Telepon Bill liang Kasino slot mana anjeun bisa gabung ka pharaohs kalawan sakumaha saeutik sakumaha 40p per spin. Bet maksimum keur kieu Telepon Bill liang Kasino kaulinan anu 400 ka spin. piramida, tangkal korma, jeung pasir ngalengkepan backdrop nu. The low-nilai kartu poker jeung luhur-nilai ikon dipigawé dina hieroglyphics anu simbol dina reels. Ikon pangluhurna Mayar diantara aranjeunna anu Bastet, dewa anjing. Badarat lima aranjeunna bakal meunang maneh 250 koin payout.

Mingguan Cash Back Nawarkeun di Pocket Fruity

Fitur sejenna ieu Telepon Bill liang Kasino kaulinan ngawengku:

  1. Wild sabudeureun- The Tutankhamun maot topeng teh ikon liar tur eta tiasa anjeun nepi ka 1,000 koin. Nalika eta lemahna dina reels, eta diaktipkeun fitur Wild sabudeureun. Kabéh ikon sejenna di sabudeureun topéng ogé ngahurungkeun kana wilds. Sapuluh lambang tiasa ngahurungkeun kana liar didieu na nyieun bunches kacida rewarding.
  2. Spins Free- fitur ieu diaktipkeun ku lalaki tilu atawa leuwih gurun pamandangan ikon paburencay. tilu, opat, atanapi lima scatters ieu ngahasilkeun 3, 10, atawa 25 kali bet Anjeun. Anjeun oge meunang milih ti opat kombinasi spins bébas tur multipliers pikeun tiap kategori.
  • 3 scatters bakal mere Anjeun pilihan antara
  • 30 spins bébas, 1 kali multiplier
  • 15 spins bébas, 2 kali multiplier
  • 10 spins bébas, 3 kali multiplier
  • 7 spins bébas, 5 kali multiplier
  • 4 scatters bakal mere Anjeun pilihan antara
  • 40 spins bébas, 1 kali multiplier
  • 20 spins bébas, 2 kali multiplier
  • 15 spins bébas, 3 kali multiplier
  • 9 spins bébas, 5 kali multiplier
  • 5 scatters bakal mere Anjeun pilihan antara
  • 60 spins bébas, 1 kali multiplier
  • 30 spins bébas, 2 kali multiplier
  • 20 spins bébas, 3 kali multiplier
  • 14 spins bébas, 5 kali multiplier

Anjeun oge bisa retrigger fitur ku badarat 3 atawa leuwih scatters nalika fitur nu keur diputer kaluar. Jumlah spins bébas malah bisa balik saluhur 600 dina télépon Bill liang Kasino kaulinan ieu.

singgetan

Ieu mangrupa transisi suksés sejen tina kaulinan kasino dumasar tanah-kana hiji slot online. slot Ieu ngandung nyatu fitur bonus na bisa dicoo dina Telepon Bill liang Kasino.