Shangri-La

Uih deui
Shangri-La

Mun anjeun resep fantasies jeung dongeng lajeng anjeun terang maranéhna butuh kana lalampahan hiji kana dunya béda, ka dunya imajinasi murni. Misalna teh kakuatan keur narik ati ieu tetep naon meunang liang luhur game. Shangri-La dimaénkeun kalawan lima reels sarta lima belas paylines nu mayar ti kénca ka katuhu. Kaulinan diatur dina backdrop tina lemahna mitis handap pagunungan Himalaya hébat. Hiji kuil badag sarta walungan tenang ngalir sabudeureun eta kasampak fabulous. Musik kuil Asian purba di tukang nawarkeun éfék penyembuhan asup akal. Pikeun nempatkeun bets Anjeun, Anjeun bisa milih ti 20p ka max of £ 200 unggal spin.

Manggihan Range Awesome urang klasik liang!

Ngeunaan pamekar ti Shangri-La

Ieu hebat na warni tetep naon meunang liang luhur Kaulinan ieu dikembangkeun ku salajengna Gen. Salah sahiji pabrik ngarah di dunya tina kaulinan kasino online. Aranjeunna mibanda loba panghargaan unggul kaulinan slot anu mantuan urang cicing entertained jeung meunang beban tina ganjaran.

Ngeunaan kaulinan

Lambang ieu tetep naon meunang liang luhur Kaulinan anu mangrupa macan bodas, Seroja, badak, gajah, pedang sarta kuil a. The macan bodas teh simbol Mayar luhur kalawan 500 kali stake anjeun nalika lima jenis na mucunghul. jajantung, klub, Spade sarta inten tina kartu anu sahenteuna Mayar lambang. Aranjeunna kasampak kawas gems adi na di jieun na reels kasampak pikaresepeun. Aya tujuh lambang bonus di buruan ieu, tilu di buruan utama jeung opat di tingkat bonus. Aranjeunna gadis dina pigura gambar, sejen dina pigura seuneu cahayana sarta kabayang doa emas. Aya opat bentukna simbol oval jeung pola béda dina aranjeunna sarta aranjeunna muncul ngan salila tingkat bonus.

  • Bonus liar: Gadis di pigura gambar téh liar jeung substitutes sadayana iwal simbol kabayang doa. Nembongan ukur dina reel opat, tilu jeung dua. Sajaba ti, gadis di seuneu cahayana pigura némbongan salaku liar teuing. Ieu ngaronjatkeun kombinasi unggul Anjeun tur mantuan Anjeun meunang patok hadé.
  • paburencay Bonus: Kabayang doa emas teh fitur paburencay ieu tetep naon meunang liang luhur game. Tilu atawa leuwih tina simbol badarat ieu micu tingkat bonus. Aya opat fitur sarta anjeun acak dileler wae salah sahijina. Anjeun tiasa meunang boh 8 atawa 12 spins kalawan landings liar dijamin atawa fitur mana anjeun bisa meunang hiji stake of 15x ka 100x dina alungan Anjeun.

ulin

singgetan: Jeung sagala rupa bonus na grafik stunning, ieu tetep naon meunang liang luhur Kaulinan teh pangalusna dina kategori. Kalawan sababaraha spins untung, anjeun bisa kalayan gampang meunang patok badag ganjaran.