TERMS AND CONDITIONS OF BONUS SPINS THURSDAY

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion Ieu bakal aktip dina 4, 11th, 18th na 25th Méi 2017 (BST).
  • BST teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • The Spins bakal 10p patut jeung valid on Quest Gonzo urang wungkul
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 15 spins on Quest Gonzo urang dina deposit kahiji maranéhanana unggal dinten aya dina dina periode promotion.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga ngaktipkeun pamaén spins kedah ngajalankeun Gonzo urang Quest
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • dana bonus mawa sarat wagering of 30x jumlah deposit na bonus Anjeun Jumlah (e.g. £ 10 deposit + £ 10 bonus * 30 = £ 600) kudu patepung méméh bonus jeung sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped na ieu sareng sagala winnings salajengna jadi withdrawable lamun bonus nu pakait jeung deposit a.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Natal, Joker Pro, Roh panggero leuweung tina liar jeung Wild Wild West.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • sks bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lampion Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, Langkung Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.