Sarat jeung riches Kaayaan Laskar Pelangi

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 25th May 2017 dugi ka 23:59 31st Méi 2017 (BST).
  • BST teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Dina raraga pikeun ilubiung dina “pasanggiri” pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 salila periode promosi.
  • nu “jelema nu meunang” tina pasanggiri bakal pamuter nu boga total wagering pangluhurna leuwih periode promotion on Laskar Pelangi riches Free Spins.
  • nu “jelema nu meunang” tina pasanggiri bakal credited £ 250 dina kiridit bonus ku elehan 1x kana rekening maranéhanana.
  • Ieu pasanggiri téh hirup di sakuliah jaringan Nektan dina sababaraha casinos.
  • Nu Hadiah bakal dileler saperti kieu:
  • 1tempat st – £ 250 1x kiridit Bonus
  • 2nd-5 tempat - £ 100 1x kiridit Bonus
  • 6th-e 10 Tempat- £ 70 1x kiridit Bonus
  • Hadiah tiasa nyandak nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • syarat bonus wagering of 1x jumlah bonus nerapkeun saméméh bonus atawa winnings saluyu bisa ditarik.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.
  • sks bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lampion Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, Langkung Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Bonus jeung Cash hadiah bisa nyokot nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Winners bakal ngahubungi langsung ku kasino nu.
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.