Terms and Conditions of Weekend Promo

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • This bonus will be active between 5th-7th, 12th-14th, 19th-21st and 26th-28th May. (BST)
  • BST teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Deposit a minimum £ 10 pikeun meunangkeun 25 bonus spins on Jungle Spirit. Pikeun nampa bonus ieu pamuter kudu deposit ngagunakeun SPINS kode bonus
  • A bonus tina 25 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • These Spins will be worth 20p and valid on Jungle Spirit only.
  • In order to activate the spins players must launch Jungle Spirit
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Atawa deposit a minimum £ 10 pikeun meunangkeun 100% Cocog nepi ka maksimum £ 100. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code BONUS
  • dana bonus mawa sarat wagering of 30x jumlah deposit na bonus Anjeun Jumlah (e.g. £ 10 deposit + £ 10 bonus 30 = £ 600) kudu patepung méméh bonus jeung sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped na ieu sareng sagala winnings salajengna jadi withdrawable lamun bonus nu pakait jeung deposit a.
  • bonus Ieu bakal aktip dina deposit mimiti Anjeun periode promosi wungkul.
  • Bébas spins sarta bonus tiasa nyandak nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Winnings earned ti spins bakal mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Natal, Joker Pro, Roh panggero leuweung tina liar jeung Wild Wild West.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Bonus spins tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • sks bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lampion Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, Langkung Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.