Sarat jeung Kaayaan 20% Win naekeun Sadaya Minggu

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.promotion ieu bakal aktip unggal poé 17-23rd November 2016 (GMT).

3.Ngan Untung jeung Loss (P&L) kagiatan salila periode promosi dina kaulinan slot bakal cacah arah kualifikasi pikeun naekeun nu.

4.Naekeun bakal dileler nurutkeun kauntungan net (winnings duit nyata) dina sadaya kaulinan slot.

5.Dina acara nu net P Anjeun&L geus accrued a minimum £ 10 di winnings, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 20% tina Untung gross Anjeun dina sadaya kaulinan slot.

6.Dina raraga jadi layak pikeun Win naekeun promo, pamaén kudu dijieun deposit minimum £ 10 salila periode promosi.

7.Maksimum jumlah total bonus nyaéta £ 100.

8.syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik. Winnings off bonus nu capped di 4x jumlah bonus.

9.dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.

10.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

11.Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.

12.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

13.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.

14.standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.

15.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

16.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.