Sarat jeung Kaayaan Cash leupaskeun

1. Lima hadiah ti £ 50 bakal disimpen kana akun unggul di 12 beurang Kemis 18 Agustus 2016 (GMT) jeung bakal cirian mimiti giveaway nu.

2. Cash kudu diklaim ku 12pm lohor dina Kemis 25th Agustus 2016 (GMT) ku cara nempatkeun bet kalayan sagala atawa sababaraha kiridit nu.

3. Lamun ku 12pm lohor, akun dileler geus teu wagered dina hiji game online, urang boga hak pikeun mundur jeung ulang pangajén hadiah.

4. Nu hadiah bakal lima bets £ 50 jeung bakal ditarik di beurang Kemis 25th Agustus 2016 lamun maranehna teu ngaku.

5. Hadiah dileler di kiridit tunai.

6. promotion bakal cease di beurang dina Kemis 25th Agustus 2016.

7. Pikeun cocog keur entry pamuter kudu geus asup kana akun maranéhanana saprak 1st Maret 2016.

8. Urang cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.

9.Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.

10.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

11.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.