Sarat jeung Kaayaan giveaway

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 13th Oktober 2016 dugi ka 23:59 19th Oktober 2016 (GMT).

3.Dina raraga pikeun ilubiung dina “pasanggiri” pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 salila periode promosi.

4.nu “jelema nu meunang” tina pasanggiri bakal pamuter anu miboga total wagering pangluhurna leuwih periode promosi sakuliah sadaya kaulinan slot.

5.nu “jelema nu meunang” tina pasanggiri bakal credited £ 500 Cash kana akun maranéhanana.

6.Ieu pasanggiri téh hirup di sakuliah jaringan Nektan dina sababaraha casinos.

Nu Hadiah bakal dileler saperti kieu:

  • 1tempat st- £ 500 Cash
  • 2tempat nd-5- £ 200 Cash
  • 6tempat th-16- £ 11 Cash

7.Cash jeung bonus hadiah bisa nyokot nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.

8.syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik.

9.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

10.dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.

11.Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.

12.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

13.Bonus jeung Cash hadiah bisa nyokot nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.

14.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

15.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun

16.Winners bakal ngahubungi langsung ku kasino nu.

17.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

18.umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.