Sarat jeung Kaayaan Win naekeun Kemis

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.promotion ieu bakal 3 aktip, 10th, 17th jeung 24th November 2016 (GMT).

3.Ngan Untung jeung Loss (P&L) kagiatan salila periode promotion bakal cacah arah kualifikasi pikeun dorongan win.

4.Naekeun bakal dileler nurutkeun kauntungan net (winnings duit nyata) dina sadaya kaulinan slot.

5.Pamaén kudu disimpen £ 10 dina periode promosi ka cocog.

6.Dina acara nu net P Anjeun&L geus accrued nepi ka minimum £ 10 di winnings, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 25% tina winnings Anjeun dina kaulinan slot nepi ka maksimal £ 100.

7.Maksimum jumlah total cashback nyaéta £ 100 dina dana bonus.

8.syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik.

9.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

10.dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.

11.Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.

12.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

13.Bonus jeung Cash hadiah bisa nyokot nepi ka 72 jam jadi credited ka akun Anjeun.

14.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

15.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun

16.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

17.umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.