Sarat Jeung Kaayaan Spin kana Spring

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktif ti 00:00 Kemis 31st Maret nepi ka Rebo 6 April 23:59. (BST)
  • Jadi layak keur poean £ 50 bonus, pamaén kudu deposit & ulin £ 50 atawa leuwih dina slot Hot cross Bunnies per poé.
  • A maksimum £ 350 Bonus geus sadia salila periode promosi.
  • dana bonus akumulasi bakal credited ka akun Anjeun dina 72 hours of the promotion end date
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé
  • syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.