Sarat Jeung Kaayaan Bonus Time

 

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktif ti antara Kemis 7 April 00:00 nepi ka Rebo 13th April 23:59. (BST)
  • Dina raraga jadi layak pikeun promosi ieu, pamaén kudu dijieun deposit minimum £ 10 salila periode promosi
  • Ngan hiji bonus per poé per pamuter bisa ditebus.
  • Nu bonus maximum sadia unggal poé téh:
    • Kemis 7 April - Meunangkeun 50% nepi ka £ 500
    • Jumaah 8 April - Meunangkeun 100% nepi ka £ 400
    • Senén 11 April - Meunangkeun 150% nepi ka £ 300
    • Rebo 13th April - Meunangkeun 200% nepi ka £ 200
  • Maximum bonus available in total for the whole promotional period is £1,400
  • Nu awarding tina hadiah bisa nyokot nepi ka 72 jam, sanggeus parantosan promosi ka jadi credited ka akun Anjeun.
  • syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.