Sarat jeung Kaayaan 100% cocog nepi ka £ 100 + 20 spins Oscars

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.This bonus will be active 00:01 24th – 23:59 26th February 2017 (GMT).

3.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs

4.To be eligible for 20 Spins and a 100% up to £100 Bonus, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.

5.This promotion will only be valid on your first deposit of the promotional period only.

6.The spins will be worth 10p and valid on Pyramid: Quest for Immortality only

7.Pamaén unggal bakal nampa maksimal 20 spins on Pyramid: Quest for Immortality only

8.Bébas spins sarta bonus tiasa nyandak nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.

9.In order to activate the spins players must launch Pyramid: Quest for Immortality only

10.Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.

11.Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Rahasia Christmas bakal cacah arah ngurangan tina sarat wagering

12.Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.

13.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

14.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

15.Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.

16.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun

17.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

18.standar Sarat & Kaayaan ngalamar.

19.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.