Sarat jeung Kaayaan 50% win naekeun

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.This bonus will be active between 2nd – 8th February 2017 GMT.

3.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs

4.Ngan Untung jeung Loss (P&L) on selected slot games, Superman, nu Rawing, Justice League and The Green Lantern between 00:00 & 23:59 (GMT) on the day of the promotion will count towards qualification for the Boost.

5.Naekeun bakal dileler nurutkeun kauntungan net (winnings duit nyata) on selected slots. Dina acara nu net P Anjeun&L geus accrued a minimum £ 10 di winnings, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 50% of your gross P&L.

6.In order to be eligible for the Win Boost, players must have made a minimum deposit of £10 on the day of the promotion and wagered on Superman, nu Rawing, Justice League and The Green Lantern.

7.Maximum total win boost amount is £50 in bonus funds.

8.Standard bonus wagering requirements of 30x the bonus amount apply before bonuses or any capped winnings can be withdrawn.

9.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

10.dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.

11.Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.

12.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

13.Bonuses can take up to 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.

14.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

15.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun

16.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

17.umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.