Sarat jeung Kaayaan Cash leupaskeun 200 x £10 Gypsy Moon Theme

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.200 prizes of £10 will be placed into the winning accounts at 12pm Thursday 16th February 2017 (BST) jeung bakal cirian mimiti giveaway nu.

3.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs

4.Cash must be claimed by 12pm on Wednesday 22nd February 2017 (GMT) by redeeming all or some of the bonus credit.

5.If by 12pm Wednesday (GMT) 22nd, akun dileler geus teu wagered dina hiji game online, the casino has the right to withdraw and re-award the prize.

6.The prizes will be 200 batches of £10

7.Prize awarded in cash. This credit can be withdrawn straight away.

8.The promotion will cease at 12pm (GMT) on Wednesday 22nd February 2017

9.Cash prizes will be awarded across the Nektan network

10.Pikeun cocog keur entry pamuter kudu geus asup kana akun maranéhanana saprak 1st Maret 2016.

11.The casino reserves the right to withhold any promotional payment if it believes that the promotion has been abused and/or where the terms of the offer are not fulfilled.

12.standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.

13.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

14.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.