Sarat jeung Kaayaan keur legendaris Spins serelek


pamaén anyar wungkul. 30x syarat Wagering, max konversi x4 lumaku. £ 10. neundeun duit. Slot games only.T jeung C'S ngalamar. $€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Marvels Maya sarta Candy swap liang, punten ngadaptar sarta sangkan méré konfirmasi angka mobile Anjeun pikeun nampa eta.

 
  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip antara 00:01 jeung 23:59 13th January 2018.
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • 150 hadiah tina 100 spins bébas on Legend of Shangri-La bakal ditempatkeun kana rekening unggul dina 13th Januari 2018 jeung bakal cirian mimiti giveaway nu.
  • A bonus tina 100 Spins bakal ditambahkeun kana rekening winnings pamaén.
  • Pikeun cocog keur Éntri pamuter nu kudu geus asup kana rekening atawa sanggeus 1st January 2017
  • Spins ieu bakal patut 10c unggal jeung valid on Legend of Shangri-La wungkul.
  • Dina raraga ngaktipkeun spins pamaén kudu ngajalankeun Legend of Shangri-La
  • dana bonus mawa sarat wagering of 30x kudu patepung méméh bonus jeung sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped na ieu sareng sagala winnings salajengna jadi withdrawable.
  • 4x Konversi: jumlah artos maksimum tina dana bonus pikeun kas bakal capped di 4x jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • dana bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Pulo O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet langkung, Genie Jackpots, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Baccarat, Blackjack, ucing, Chilli Emas, Roulette Éropa, Fortunes of Sparta, siga emas, Gorila Go Wild, Baraya Low Blackjack, Baraya Low nu maen judi, uli Pahlawan, Jackpot Jester Wild Nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live Blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star lanterns, Megajackpots Wolf Run, ngéléhkeun monster, Motorhead, Amérika Roulette, Blackjack klasik, Oasis Poker, Pontoon, Texas Holdem, Paws tina amukan, Planét nu Apes, Rahasia Atlantis, Liang-o-Emas, spin Sorceress, Starmania, Kukus Tower, Super Diamond DELUXE, super Spinner, top Cat, Pamungkas X Lima Play Poker, Vikings Simpenan, Winstar, Wolfpack, Cacing jeung Harley Davison Merdika Tour.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat dina periode ieu, sésana spins ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Sarat standar & Kaayaan panawaran.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.