Sarat jeung Kaayaan Salasa mana

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.This promotion will be active on 7th, 14th, 21st, 28th February 2017 (GMT).

3.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs

4.Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.

5.A bonus tina 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.

6.promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji anjeun periode promosi.

7.sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.

8.Standard wagering requirements of 30x the bonus amount apply before the bonus or any capped winnings can be withdrawn.

9.dana Bonus earned ti promosi ieu, can only be used to play on our standard slot games.

10.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

11.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

12.Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.

13.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

14.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu. Mangga buka “sajarah akun mah” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.

15.Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.

16.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

17.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.

18.standar Sarat & Kaayaan ngalamar.

19.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.