Sarat jeung Kaayaan Salasa mana

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • This bonus will be active daily on 2nd, 9th, 16th, 23rd and 30th May 2017 (BST).
  • BST teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • To be eligible for a 50% up to £50 Bonus, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.
  • dana bonus mawa sarat wagering of 30x jumlah deposit na bonus Anjeun Jumlah (e.g. £ 10 deposit + £ 10 bonus 30 = £ 600) kudu patepung méméh bonus jeung sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped na ieu sareng sagala winnings salajengna jadi withdrawable lamun bonus nu pakait jeung deposit a.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu.
  • Bonuses can take up to 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • sks bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lampion Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, Langkung Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.