Sarat jeung Kaayaan Salasa mana na Spins

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • This promotion will be active on 6th, 13th, 20th, 27th April 2017 (BST).
  • BST teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • The Spins will be worth 20p and valid on Da Vinci Diamonds only
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 20 free spins on Da Vinci Diamonds on their first deposit of each day within in the promotion period.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • In order to activate the spins players must launch Da Vinci Diamonds
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Triple Red Hot 7’s Free Games, She’s a Rich Girl, Texas Tea, Triple Diamond, 100,000 piramida, Capt. Quid’s Treasure Quest, Pharaoh’s Fortune, Cleopatra, Da Vinci Diamonds, Diamond Queen, Hot Roll Super Times Pay, Medieval Money, Nouveau Riche, Shamrockers Eire to Rock, Vegas Baby!, Cats, Kitty Glitter, Noah’s Ark, Nordic Heroes, Silent Movie, Pixies of the Forest, hideung randa, Cash Coaster, Cleopatra PLUS, Coyote Moon, Da Vinci Inten Dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masques of San Marco, Treasures of the Pyramids, Wolf Run, Miss Red, Miss White, Bubble Craze, Day of the Dead, kulawarga Guy, Fire Horse, Fire Opals, Garden Party, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, Cash Coaster, Cleopatra PLUS, Coyote Moon, Da Vinci Diamonds, Dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masques of San Marco, Mayan Riches, Treasures of the Pyramids, Wolf Run, Miss Red, Miss White, Bubble Craze, Day of the Dead, kulawarga Guy, Fire Horse, Fire Opals, Garden Party, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, Gypsy Pase, Hexbreaker 2, In BloomJeopardy!, Prowling Panther, Siberian Storm, Wheel of Fortune® On Tour, Wheel of Fortune® Triple Extreme Spin, Wheel of Fortune® Ultra5Reels, Lucky Larry’s Lobstermania 2Natural Powers, Pacific Paradise, Sherlock Holmes The Hunt for BlackwoodtokidokiLucky Town, Transformers Battle for Cybertron, Candy Bars, Crown of Egypt, Treasures of Troy, 1421 Voyages of Zheng He, 100 Ladies, 100 Pandas, Apollo Rising, StinkinRich, Wolf Rising, Western Belles, Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Natal, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • sks bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, The Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lampion Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, Langkung Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji sore kalawan Holly Madiun, Psycho, James Dean, The Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Manajemén cadangan hak withhold sagala mayar promosi lamun eta percaya yén promosi geus abused jeung / atawa tempat istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.