Terms and Conditions of Valentine’s Day Special Giveaway

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.This promotion will be active daily 9th – 15th February 2017 (GMT).

3.GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs

4.Jadi layak pikeun bonus nu, players must deposit a minimum of £10 and enter bonus code: GQVDAY

5.A bonus tina 10 spins will be added to your account

6.The Spins will be worth 20p and valid on Gonzo’s Quest only

7.Pamaén unggal bakal nampa maksimal 10 free spins per deposit on Gonzo’s Quest

8.Free Spins earned will be capped at 100 spins per player during the overall promotional period

9.Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.

10.Dina raraga ngaktipkeun pamaén spins kedah ngajalankeun Gonzo urang Quest

11.Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.

12.A total 75,000 spins will be given away over the promotional period

13.Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Rahasia Christmas bakal cacah arah ngurangan tina sarat wagering

14.Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.

15.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

16.Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

17.Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.

18.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji FreeSpin bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun

19.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

20.Sarat standar & Kaayaan panawaran.

21.kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.