Sarat jeung Kaayaan Rocks November

1.Nu hadiah duit tunai anu patut € 25,000 jeung bakal dibagi antarana 100 winners (€ 2.000 belanja duit hadiah 1st kaasup).

2.Kami baris nginpokeun nu mana wae nu pamaén unggul lamun maranehna suksés jeung mayar hadiah duit tunai ka akun pamuter.

3.hadiah Cash keur winners moal boga naon syarat wagering.

4.konversi Mata Artos ti euro nyaéta tanggung jawab kasino nu.

5.Spins Free:

  • 101- 200: 100 Spins Free
  • 201 - 1000: 50 Spins Free
  • 1001 - 3000: 20 Spins Free
  • 3001 - 5000: 10 Spins Free
  • 110,000 Spins Free bakal dibagi antarana 4900 winners.
  • Free Spins hadiah anu valid dina Pakarang N Roses Video liang ™, Jimi Hendrix Online slot ™, Motörhead Video slot ™ Ieu téh tanggung jawab kasino pikeun setelan jeung pamaén kiridit akun jeung Spins Free pikeun qualifying jeung pamaén unggul.
  • Winners bakal nyaho via e-mail atawa SMS jeung béwara anu spins bébas maranéhanana geus dileler.
  • NetEnt bakal nutupan nilai unggal Spin Free dileler jeung teu total waragad ti spins bébas
    Unggul pamaén kudu login dina 5-7 poé sanggeus program bonus geus diaktipkeun.

6.Kumaha cocog:

  • Unggal pamaén kudu ulin sahenteuna 50 real-duit spins dina salah sahiji kaulinan qualifying (minimum € / £ / kr / $ 10) - Pakarang N Roses Video liang ™, Jimi Hendrix Online slot ™ jeung / atawa Motörhead Video slot ™ - jeung minimum € 0,20 per spin jeung dina periode promosi. keur unggal 50 spins pamuter bakal narima hiji tiket asupna kana hadiah draw. (max. 50 tiket per pamuter, per poé).

7.Sarat jeung Kaayaan Umum

  • kaulinan Qualifying anu: Pakarang N Roses Video liang ™, Jimi Hendrix Online slot ™, Motörhead Video slot ™
  • NetEnt cadangan hak pikeun ngajadikeun amandemen, numpurkeun atawa ngabolaykeun promosi iraha wae.