Sarat jeung Kaayaan Big mana

1.promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.

2.bonus Ieu bakal aktip 27 Oktober – 2nd November 2016 GMT.

3.Deposit nepi ka £ 1.000 pikeun meunangkeun 25% patandingan deposit bonus nepi ka £ 250 di kiridit Bonus Atawa deposit nanaon leuwih £ 1.000 tur meunangkeun 10% cocog nepi ka £ 250 dina hadiah duit tunai.

4.sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.

5.syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.

6.dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.

Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.

7.Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

8.Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.

9.Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.

10.Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.

11.Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.

12.Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.

13.umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.