Cacing

Go Back
Cacing

Ing game video akeh tresna sawise akeh terusan wis saiki wis diowahi dadi slot video by Blue Print Gaming lan dikenal minangka Worms. iki Casino Tansah Apa Win slot comes with three different bonus rounds and all of them carry huge win potential.

Babagan Developer saka Cacing

Ing pungkasan 50 taun, Blue Print Gaming wis dikembangaké macem-macem game Creative kanggo loro offline lan online casinos. Ing game dikembangaké dening perusahaan duwe urutane critane game lucu lan nglipur. The Casino Tansah Apa Win slot iku slot nyenengake liyane dikembangaké déning wong-wong.

About Game

Iki limang reels karo sèket slot paylines punika Casino Tansah Apa Win slot. Ing game video saka judhul sing padha ana hit massive karo pemain ing 90. Cacing padha diperlokaké grenade militer reprized ing versi slot dening Blue Print ing collaboration karo pencipta asli. Jumlah nang kisaran saka 50p saben muter kanggo £ 100 saben muter. iki Casino Tansah Apa Win slot nahan aran lan karakter ing game asli. Simbul sing karakter saka versi asli loro saka lambang kertu sawetara poker.

Fitur bonus saka slot iki:

  1. worm Bonus- Iki multi-tingkat babak sing bisa miwiti dening kebangkrutan telung nyambeh bonus peti ing telung reels tengah. Sawisé njupuk akses kanggo bonus babak sing kudu Pick peti bonus kang dibukak salah siji saka telu fitur.
  • Peti uwal Bonus- Ngumumke Angry Scot bakal supaya sampeyan ngetik game ngendi sampeyan kudu Pick crates kanggo nemokake jumlah awis, kit medical, utawa gegaman. Kesehatan saka cacing Panjenengan wis suda dening gegaman nalika kit medical mbenakake iku.
  • Space Trail Bonus- The Space Worm ndadekake ngetik game ngendi sampeyan pilih kothak piranti sing ngarahake kanggo advance ing Trail papan. Teleport dikirim cacing menyang posisi sing luwih dhuwur ing Trail. Nanging senjata nyerang cacing lan yen kenek banjur babak rampung ana.
  • Free giliran Battle Bonus- Mbukak Worm Drill Sersan kanggo mbukak kunci game iki. The Battle Cacing bakal katon ing rol tengah karo asil beda. kesehatan wis suda dening cacing Pirate nalika Medi-Worm mbenakake iku. Ora ana watesan marang giliran free kene nanging padha mungkasi nalika kesehatan tekan nul.

Summary

iki Casino Tansah Apa Win slot game gedhe karo babak bonus mbathèni. slot katon gedhe nalika ngramut Pesona saka game populer video saka 90.