Gonzo sacara Quest

Uih deui
Gonzo sacara Quest

Gonzo sacara Quest

Balik dina jangka waktu tur gabung ngajajah Spanyol famed, Gonzalo Pizarro, di pilarian na keur kota leungit tina El Dorado. Gonzo sacara Quest mangrupa kaulinan anu dedicated ka pilarian ieu conquistador urang keur kota mitis dijieunna tina emas nu ieu cenah jadi ayana tempat di Amérika Kidul. Dina pilarian-Na pikeun kotana emas, sugan anjeun teuing bisa grab sababaraha pamadegan ganjaran emas pikeun diri!

Pilari riches

Gonzo sacara Quest ngabogaan 5 reels, 3 barisan jeung 20 paylines. Kaulinan ieu themed sabudeureun ngabantu Gonzo dina pilarian na keur kota leungit ku cara néangan ngaliwatan jungles of Peru anjeun spin nu reels pikeun ngumpulkeun ganjaran nu meunang. Anjeun bakal meunang jackpot lamun tungtungna sukses dina nyungsi kota.

Ieu kaulinan diawalan dina 2010 ku parusahaan kaulinan populér, NetEnt. Ieu parusahaan munggaran video platinum slot kaulinan kurban jeung ngarasakeun kasuksésan badag nalika eta munggaran dibuka. Ngaliwatan grafik unggulan sarta midangkeun, eta tetep enjoys popularitas sabudeureun dunya, ayeuna.

Gonzo's Quest

Gonzo sacara Quest pitur sababaraha grafik panon catching, non-intrusive musik latar, sarta ngabogaan fitur bonus nu ngawengku hiji fitur longsoran sarta spins bébas Fitur. Fitur longsoran hiji nu anjeun gaduh hiji longsoran ti reels yén ngagolempang handap ti luhur layar. Anjeun tiasa ngaktipkeun fitur longsoran ku sia kombinasi unggul sarta bisa tetep retriggering eta dugi ka teu tiasa meunang sagala panjang. Anjeun tiasa ngarasakeun multipliers dina modeu ieu nepi ka 15x.Gonzo's Quest

The spins bébas fitur bisa diaktipkeun ku lalaki tilu atawa leuwih lambang freefall. Anjeun malah tiasa ngaktipkeun fitur longsoran bari anjeun dina modeu spins bébas. Tambahkeun ka nu multipliers wager anjeun sarta anjeun dina sababaraha Ngaruwat cool. The spins bébas bisa retriggered lamun meunang garis leuwih unggul.

Naha muter Gonzo sacara Quest?

Hal kahiji anu nangtung kaluar ngeunaan kaulinan ieu téh sabaraha lemes animasi nu aya. Teu ngarasa kawas dawam slot game anjeun sarta éta kituna gampang ningali naha éta jadi populer di kalangan pamaén. Unggal waktos Anjeun skor kombinasi unggul, moonwalks Gonzo sakuliah reel nu, nu ngajadikeun pikeun pangalaman pikaseurieun bari anjeun maén. aspék hébat sejen tina kaulinan anu ngajadikeun eta nangtung kaluar mangrupa kanyataan yen reels ulah spin; aranjeunna digolongkeun kawas kebat blok. Ieu fitur ieu nu make aran anjeun maén kaulinan saeutik kasual komo nyieun poho yen anjeun tohan mawa duit. Fitur bonus hartosna yén anjeun bisa meunangkeun sababaraha ganjaran gede pikeun maén; sanajan payouts anu tebih eta, lamun maranéhna ulah gulung di anjeun bisa meunang pisan.Gonzo's Quest