mega Moolah

Uih deui
mega Moolah

Slot kaulinan Mega Moolah ku Microgaming Nyarita. geus réngsé sareng sadaya nu diperlukeun pikeun elate anjeun inti ku nyadiakeun hiji pangalaman naha bisa jadi Anjeun mimiti hiji atawa lamun geus nganjang teratur zona slot kaulinan kasino. Nu grafik béda, komo jeung rata-rata RTP tina 88.12%, manages pikeun narik pamaén alatan jackpots kutang Fitur nu nawarkeun nu bisa ngabuktikeun jadi hirup-ngarobah pikeun sababaraha untung.


mega Moolah

Ngeunaan pamekar nu

Microgaming Nyarita. nyaeta sakabeh jeung budi boga slot ieu game amazingly crafted- mega Moolah. Tim pamekar anu dumasar dina Pulo Man, nu mangrupakeun kagumantungan makuta leutik antara Inggris jeung Irlandia. Sakuliah palette maranéhanana tempatna sakabeh range kaulinan dijieun kaluar téma kawas sato, fairies, boneka, spies, awak cai, sajarah jeung naon teu! Ku kituna, maranehna jangji hiji kaluar jeung kaluar enjoyment ka pamaén jeung kapentingan varying, dina kaulinan maranéhanana.

Ngeunaan Game

Mega Moolah téh diteundeun di sakuliah dina 5×3 reel set. Jeung dua puluh lima paylines, teu pisan hésé pikeun pamaén ka earn sababaraha duit gancang saprak aturan ogé geulis basajan. Ogé boga kabayang tambahan pakaya mega bonus ku nu bisa earn lamun nebak jumlah bener dina pointer tina kabayang.


mega Moolah

Lambang liar atawa singa ensures a multiplier of 2x tina duit win lamun mucunghul minimum dina susunan dua di payline aktip. Penampilan 2, 3 atawa 4 singa di garis unggul earns anjeun 15, 125, jeung 1500 koin mungguh. Nu tohan Bulan ti 1 ka 5 per payline. oge, lamun alam liar nembongan dina salah sahiji garis unggul, jumlah win meunang dua kali.

kasang tukang bintik leuweung héjo subur jeung lambang sato kawas giraffes, gajah, antelopes, munding, zebras, jeung monyet hopping dina susunan reel. Lambang paburencay tina monyét mantuan dina generating 15 spins bébas lamun saeutikna 3 di antarana mucunghul bareng. pamuter bisa meunangkeun spins salajengna bébas di luhur ieu 15 lamun monyet deui nembongan dina susunan 3 salila set kahiji spins bébas maénkeun. Kartu maén ti salapan nepi ka ngajempolan ogé dipaké salaku simbol dina kaulinan ieu. oge, jumlah tohan bakal tripled salila spins bébas buleud.


mega Moolah

putusan

Kapentingan upsurging dina slot ieu jelas asalna alatan host fitur bonus dina kaulinan ieu, nu jackpot mega ngabuktikeun salaku icing dina jajan. game ieu attracting loba pencinta kasino di sakuliah dunya.