Sarat Jeung Kaayaan Luck O The Irlandia

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu papan pamingpin patali bakal ngajalankeun salaku ti 00:00 Thursday 17th March until Wednesday 23rd March 23:59. (GMT)
  • Nu papan pamingpin bakal diropéa rutin salila saminggu promosi jeung bisa ditempo di dieu http://www.nektancasino.com/luck-o-the-irish/leaderboard
  • Dina raraga pikeun ilubiung pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 dina salah sahiji kaulinan urang diulas:
    Panon Irlandia
    Panon Irlandia 2
    Shamrock n Roll
  • Points will be awarded in the following way:
  • 1 point will be awarded for every £10 won on featured games
  • Prizes will be awarded as follows:
  • 1st £1,000 Cash
  • The awarding of cash prizes can take up to 72 jam, sanggeus parantosan promosi ka jadi credited ka akun Anjeun.
  • Winners have 30 days to claim their prizes from the moment they are first notified.
  • konsumén unggul bakal nyaho ku operator Kasino dina 72 jam sanggeus promosi geus réngsé.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Winnings anu henteu ngaku dina hiji 7 periode poé bisa jeung bakal dipiceun tina akun pamuter.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • kaputusan Managements nyaéta final dina sagala kasus.